De Praktijk voor Opvoeding is in handen van twee pedagogen met ruime ervaring op het terrein van opvoedingsondersteuning aan ouders en professionals.

Saskia Bierman is gezinspedagoog en Ellen Lisa van Woerden is orthopedagoog.

 

 

Ellen Lisa van Woerden (1959) is afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. De afgelopen jaren heeft zij als pedagoog en trainer gewerkt bij diverse instellingen voor kinderopvang, GGD Haaglanden en vanuit JSO bij diverse opvoedbureau's in Zuid Holland. Momenteel is zij, naast de Praktijk Voor Opvoeding, werkzaam in Den Haag als CJG pedagoog.

Ellen Lisa heeft ervaring in het geven van diverse preventieve oudercursussen. Daarnaast geeft zij diverse train de trainersopleidingen, zoals  'Opvoeden & Zo' en ' Didactische vaardigheden.'

Ellen Lisa woont in Zoetermeer, is getrouwd en heeft twee zoons.

ps: Per 1 mei 2018 zet Ellen Lisa haar werkzaamheden voort vanuit: www.aandachtvoorouders.nu 

Wilt u meer weten over haar motivatie? lees hier meer.

  

foto 2

Saskia Bierman (1975) is in 1998 afgestudeerd als gezinspedagoog. In diverse sectoren heeft zij ervaring opgedaan. Onder andere werkte zij bij een instelling voor jeugdhulpverlening. Binnen de jeugdhulpverlening stond de begeleiding van kinderen en gezinnen met diverse opvoedingsproblemen centraal. Ze heeft jarenlang gewerkt als pedagoog bij een grote organisatie voor kinderopvang.

Op dit moment is zij, naast de Praktijk Voor Opvoeding, tevens werkzaam als docent aan de Haagse Hogeschool bij de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Saskia is getrouwd en heeft een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd.

Ps: Per 1 mei 2018 zet Saskia haar werkzaamheden voort vanuit: www.praktijkvoorcoachinglansingerland.nl